Marcos historie

..fra New York til København, Dennis Knudsen og senest udd. Makeup Stylist...

ALPHA by Marco Bygmann, en frisør bygget på tætte kunde relationer og benhårdt arbejde. En dedikation til det bedste håndværk er en essentiel del af mit virke som frisør og hårstylist centralt i København K.

Vi får i vores første møde, altid en grundig dialog omkring det hår du ønsker, dine tidligere erfaringer, farvninger mv. En dialog vi begge får stor fordel af -at blive klippet er en tillidssag, dit hår er dit udtryk, dit image -dit hår ér dig.

Det er vigtigt for mig løbende at videreuddanne mig og udfordre mine kundskaber yderligere så jeg sikrer mig at jeg altid tilbyder dig den bedste service, de nyeste tendenser og teknikker. Det gør jeg bl.a. ved ugentligt, at klippe og style kunder hos House of Dennis Knudsen – samt blev jeg i 2020 færdiguddannet Makeup Artist.

Jeg færdiggjorde den rigtige certificerede 4-årige faguddannelse som frisør i 2012, og jeg har bl.a. arbejdet som frisør i New York inden jeg åbnede frisør ALPHA by Marco Bygmann i København.

 

 

Mærk forskellen — kig ind!

Produkter

Shop the collection

- in store

Åbningstider

Man – Tors

08.00 – 18.00

Fredag

09.00 – 19.00

Lørdag

09.00 – 14.00

Søndag

LUKKET

BOOK TID NU

Afbuds og udeblivelses politik

Ved afbud bedes du ringe dit afbud til salonen på tlf. 33151051. Vi har ikke kapacitet til at modtage afbud pr. mail, Facebook, Instagram mv.

Vi har selvfølgelig forståelse for, at dine planer kan blive ændret, men kan du ikke komme til den aftalte tid, skal du melde afbud, så andre kunder kan komme til og så vi ikke venter forgæves på dig.

Afbud meddeles senest 24 timer før aftalt tid. Dog undtaget pludselig opstået sygdom.

Hvis du ikke rettidigt får meldt afbud til aftalt tid, opkræver ALPHA et udeblivelsehonorar på 50% af behandlingsprisen, via faktura. Det er dyrt for salonen at stolen står tom.

Tak for din forståelse 🖤

Med venlig hilsen
ALPHA by Marco Bygmann